Mi smo Vitastil

Vitastil je privatna firma, osnovana 2004. godine u Erdeviku (Vojvodina, Srbija). Iskustvo u poslovima proizvodnje proizvoda od suncokreta datira iz 1992. godine. Od svog nastanka firma Vitastil se bavi prepadom suncokretovog jezgra, da bi vremenom modernizovala svoje pogone i započela proizvodnju gurmanskog hladnog ceđenog ulja od suncokreta, odnosno svog najnovijeg proizvoda patea od suncokreta.

Kako bismo se na adekvatan način brinuli o Vašem zdravlju, naša obaveza je da neprestalno unapređujemo proces proizvodnje i uz Vaše poverenje zajednički savladamo zahteve vremena. Uz poštovanje propisa Evropske unije o proizvodnji, skladištenju i pakovanju hrane, usaglasili smo poslovanje zahtevanim standardima u našoj delatnosti.

Odnose sa potrošačima naših proizvoda i našim partnerima zasnivamo na saradnji i uzajamnom poštovanju jer je svaki pojedinac od esencijalne važnosti za kompaniju Vitastil. Zadovoljstvo naših kupaca i partnera predstavlja temelje na kojima gradimo naše poslovanje, baš kao i dobra atmosfera unutar same kompanije. Visoka motivacija zaposlenih i opredeljenje za proizvodnju visoko kvalitetnih i zdravih proizvoda izgrađuju imidž kompanije.

Naša vizija je da kvalitetom svojih proizvoda povećamo udeo na tržištu i jednog dana uspemo da ponudimo naše proizvode svim pojedincima koji vode računa o zdravoj ishrani. Zadovoljavanje potrošačevih zahteva i nega odnosa sa kupcima predstavljaju neizostavne zadatke kompanije.

NAŠA MISIJA

Proizvodnja visokokvalitetnih i ukusnih namirnica

NAŠA VIZIJA

Da omogućimo zdravu ishranu svakom pojedincu, selektujući samo najfinija jezgra i prerađujući ih na ekološki način

NAŠI ZADACI

Zadovoljavanje Vaših potreba i razvijanje mreže zadovoljnih korisnika su nam od vitalne važnosti