Hladno ceđeno jestivo gurmansko ulje Vitastil se dobija od brižljivo čuvanog, osušenog i očišćenog suncokretovog jezgra, potpuno prirodnom putem, tj. ceđenjem semena i naknadnom filtracijom izdvojenog ulja. Proizvodnja Vitastil ulja se odvija na temperaturi nižoj od 50 °C, što omogućava očuvanje svih nutritivnih i lekovitih sastojaka semenki.

Vitastil hladno ceđeno ulje je visokokvalitetno ulje, preporuceno od mnogih strucnjaka zbog svog nutritivnog sastava i blagotvornog dejstva. Uz obilje zdravih nezasićenih masnih kiselina, minerala i vitamina preporučuje se za pripremanje salata i raznih vrsta jela.

Saradnjom sa stručnim konsultantom Etelkom Dimić i uz stalnu analizu proizvoda od strane akreditovanih laboratorija za ispitivanje prehrambenih priozvoda, garantujemo konstantan kvalitet u svakoj flasi Vitastil hladno cedjenog ulja. Osvajanjem mnogih priznanja i vrhunskih nagrada na takmicenjima i sajmovima Vitastil ulje dobija potvrdu dobro sprovedene ideje i ulozenog truda u razvoj zdravog proizvoda koji postaje prepoznatljiv po svom vrhunskom kvalitetu, privlačnoj ćilibarno-žutoj boji i izuzetnoj aromi što će konzumentu priložiti poseban gastronomski užitak.